Custom

Jukola-Custom on tuote, jolla sinä tai yrityksesi voi toteuttaa visuaalisia ideoita sisustus- ja ulkoverhous-pinnoissa sekä niihin liittyvissä rakenteissa.

 

Jukola-Custom tuottaa esimerkiksi asiakkaan tyyliä tai alueellista identiteettiä tukevaa puu-pintaa. Kun esität meille ideasi, kartoitamme kohteesi ja saat siitä Jukola-Custom suunnittelutarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen Jukolan suunnittelijat kehittävät ideoimasi pinnat ja rakenteet niin, että ne voidaan toteuttaa Jukola menetelmillä. Saat suunnittelutuloksista esitykset, joiden perusteella voit halutessasi tilata kohteeseesi räätälöidyn Custom-tuotteen.

 

Jukola-Custom on siitä näppärä, että voit käyttää sitä kaikenkokoisissa kohteissa. Custom voi olla yksittäisen puu-paneelin pinnalle suunniteltua tekstuuria tai paneeleiden yhdistelmänä muodostuvaa kuviointia haluamassasi osassa seinäpintaa. Jukola-Custom voi olla myös visuaalista grafiikkaa ulkoverhoilussa tai alueen identiteettiin liittyvää visuaalista pintaa infra-rakentamisessa.

 

Jukola-Custom voi olla paljon enemmän kuin rakenteilla oleva julkisivu tai olohuoneen efektipinta, Jukola-Custom voi olla esimerkiksi visuaalinen lahja.