CUSTOM

Jukola Custom on yrityksemme lippulaiva, mikä tarkoittaa, että me suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, jotka sopivat yhteen asiakkaidemme ideoiden kanssa.

Päätuottemme ovat puupohjaiset pinnat rakennusteollisuudelle sekä yksityisille asiakkaille. Jukola Ind sisä- ja/tai ulkopäällyste luo monipuolisen, mittatilauksena toteutetun teoksen, joka palvelee ja vahvistaa asiakkaan identiteettiä.

Teos voi sisältää logoja, tekstejä, kolmiulotteista muotoa puuseinään muotoiltuna tai mitä tahansa muuta. Myös valokuvan voi muokata taiteelliseksi puupinnaksi.

Koneistomme on huippuluokkaa ja geometrinen designimme sekä korkealaatuinen tekninen tuotantomme pystyy toteuttamaan suunnittelun sekä ratkaisut moniin eri ympäristöihin. Lisäksi meiltä löytyy laaja verkosto alihankkijoita, joten Jukola Ind pystyy tarjoamaan verkostoprojekteja teollisessa muotoilussa sekä arkkitehtuurissa maailmanlaajuisesti.

Meiltä löytyy erityinen asiantuntemus geometristen ja puupohjaisten rakenteiden toteutukseen, ja olemme valmiita ylittämään rajamme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, mikäli teillä on oma idea mielessänne, sillä me haluamme haastaa itsemme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

ME TEEMME VISIOSTASI TOTTA

IDEA

Idea voi olla visio, haave, logo tai kuva. Oikeastaan mitä tahansa, mitä mielikuvitus voi vain keksiä.

SUUNNITELMA

Suunnittelutiimimme luonnostelee visionne.

VALMIS TUOTE

Mittatilaustyönä tehty puutaideteos luo ilmettä kotiin tai toimistolle.

OLETAMME, ETTÄ ASIAKKAALLA ON OIKEUDET KUVIIN, JOITA TUOTANNOSSA TULLAAN KÄYTTÄMÄÄN.

MITTATILAUSPROJEKTIT