VISIOMME ON SAADA
TUOTTEEMME KAIKKIEN SAATAVILLE.

Jukola Industries on nuori, innovatiivinen suomalainen yritys, joka suunnittelee ja tuottaa huippulaatuisia puupintoja rakentamiseen sekä sisätiloihin. Visiomme on kehittyä ja kasvaa palvellaksemme asiakkaitamme ympäri maailmaa. Me haluamme kehittyä brändiksi, joka tunnetaan puuntyöstön luovan algoritmin pioneerina, kuten myös edelläkävijänä, joka tarjoaa valikoidusti korjattua puuta ympäristöystävällisenä vaihtoehtona.

Olemme kehittäneet huippu-korkealaatuisen puunleikkausmenetelmän, joka mahdollistaa asiakkaidemme yksilöityjen ideoiden tuottamisen puupinnoille. Lyhyessä ajassa suunnittelijat ja arkkitehdit ovat löytäneet uuden teknologiamme käyttöönsä. Tavoitteenamme on luoda maailmanlaajuinen kauppajärjestelmä, joka antaa kaikille mahdollisuuden inspiroitua työstämme ja päästä käsiksi tuotteisiimme.

Päätuotteemme ovat sisä- ja ulkopaneelit. Tuotamme myös muita puutuotteita, kuten geometrisia puuelementtejä, jotka tukevat teknistä arkkitehtuuria.

Koska Jukola Ind -tuotteet ovat aitoa puuta, niitä voi käyttää missä tahansa sisä- ja ulkotiloissa, jopa kylpylöissä. Kaikista monimutkaisimmat paneelimallit tuotetaan numeroituina kappaleina, jotka kasataan yhteen ruuvaten ne kiinni numerojärjestyksessä.

Metsät ovat kaikista tärkein osa ekosysteemiämme maapallolla. Yksi meidän missioistamme on kasvattaa tietoisuutta valikoivasta metsänhakkuumenetelmästä, joka mahdollistaa ekosysteemin elpymisen ja uudistumisen luonnollisesti.

TEOLLINEN mUOTOILU

Mikäli asiakkaamme tarvitsee tuotesuunnittelua, johon liittyy useita aihealueita, Jukola Ind:lla on tarjoaa avuksi teollisia muotoilijoita, jotka hakevat menetelmiä ratkaisun kehittämiseen. Nämä projektit voivat olla yksityiskohtiin keskittyviä töitä tai esimerkiksi sarja tuotekehitysrakenteita. Suosittelemme yleensä teollisen muotoilijan käyttöä, koska sillä voi nostaa esiin täysin uusia vaihtoehtoja.

TEKSTUURIT

Löydät laajan valikoiman valmiita puupaneeli-malleja ja -tekstuureita nettisivuiltamme.

TEIDÄN TARINA

Voit lähettää meille kuvan, tekstin tai idean, jonka voimme räätälöidä paneeliinne.

ARKKITEHTUURI

Meidän huippusuunnittelija-tiimimme pystyy toteuttamaan teidän kokonaisvaltaisen arkkitehtuurisen suunnitelmanne tai työskentelemään osittain mukana projektissanne.
Jukolan algoritminen ohjelmointi muodostaa loputtamasti mahdollisuuksia visuaalisten puupintojen tuottamiseen.

TäydellisyyTTÄ.

Algoritmiavusteinen suunnittelu

Algoritminen ohjelmointi on moderni ja tehokas keino tukea rakentamista ja arkkitehtuuria.

Taidetta luonnosta

Luonto on suurin algoritmien pelikenttä. Luonnosta voi löytää lukemattomia algoritmisia ratkaisuja.

Loputtomat mahdollisuudet

Jukolan algoritminen ohjelmointi luo loputtomasti mahdollisuuksia visuaalisten puupintojen tuottamiseen.

Algoritmi-avusteinen suunnittelu on avainkeino geometristen ja muuttuvien rakennelmien luomiseen.”

Toni Österlund, arkkitehti