Jukolaind Services

Ota yhteyttä

KULJETUS JA ASENNUS

Toimitamme asiakkaillemme kustomoituja tuotteita maailmanlaajuisesti. Toimitamme tuotteita sekä julkiselle- että yksityiselle sektorille.

Koska toivomme hankkeellenne menestystä, suosittelemme, että suunnittelet aikataulusi ja varmistat toimitusajan kanssamme ennen tilaamista.

Haluamme myös varmistaa, että saat tuotteen asennettua paikalleen onnistuneesti. Tiedämme kokemuksesta, että ammattitaitoinen kirvesmies pystyy kasaamaan korkealaatuiset tuotteemme helposti. Liitämme mukaan aina tarvittaessa kaikki asennusohjeet sekä yhteystiedot asennusneuvontaan. Mikäli tuotteesi on monimutkainen ja haluat varmistaa sen onnistuneen kasaamisen, Jukola Ind tarjoaa myös asennuspalvelua, josta voimme neuvotella projektin yhteydessä.

Ota yhteyttä

TEOLLINEN MUOTOILU

Mikäli asiakkaamme tarvitsee tuotesuunnittelua, johon liittyy useita aihealueita, Jukola Ind:lla on tarjoaa avuksi teollisia muotoilijoita, jotka hakevat menetelmiä ratkaisun kehittämiseen. Nämä projektit voivat olla yksityiskohtiin keskittyviä töitä tai esimerkiksi sarja tuotekehitysrakenteita. Suosittelemme yleensä teollisen muotoilijan käyttöä, koska sillä voi nostaa esiin täysin uusia vaihtoehtoja.
Ota yhtettä

Arkkitehtuuri

Meidän huippusuunnittelija-tiimimme pystyy toteuttamaan teidän kokonaisvaltaisen arkkitehtuurisen suunnitelmanne tai työskentelemään osittain mukana projektissanne.
Ota yhteyttä

RAKENTEIDEN VALMISTUS

Jukola Ind on kehittänyt ja patentoinut paneelimalliensa työmenetelmät sekä tuotantokoneistonsa. Me tiedämme, että uutta tuotantoteknologiaamme pystytään soveltamaan monin eri tavoin tulevaisuudessa. Me haluamme tutkia ja laajentaa tuotantokapasiteettiamme uusille tuoteryhmille sekä -menetelmille. On tuotteesi rakenne sitten yksittäinen tai osa suurempaa tuoteryhmää, olemme kiinnostuneita tapaamaan teidät ja keskustelemaan kanssanne, mikäli voisimme lisätä tekniikkaamme projektiinne.
Ota yhteyttä

VISUAALISEN SISÄLLÖN TUOTANTO

Jukola tuottaa visuaalista sisältöä yhteistyössä OuWau Design & Productions Oy:n kanssa. Jukolan ainutlaatuiset seinäpinnat kätkevät monesti sisäänsä tarinoita. Me haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tallentaa muodonmuutosprosessin ja kertoa sen tarinan. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla tuotettuja kuvia ja videoita kohtuulliseen hintaan.

Katso video