Jukola Industries

Jukola Industries on innovatiivinen suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kustomoituja puisia rakenteita. Meillä on useita eri tekstuureita ja malleja valikoimassamme. Voit myös suunnitella tuotteen itse tai antaa meille mallikuvan. Me pystymme hyvin todennäköisesti toteuttamaan siitä puisen sisä- tai ulkoleikkauksen.

Jukola Industries tarjoaa geometrista muotoilua sekä innovatiivisia puutuotteita laajasti erilaisille asiakasryhmille.””

JOUNI LEHMONEN, TOIMITUSJOHTAJA

Inspiraatio

Suomalainen metsä kuuluu maailman suurimpaan maanpäälliseen biomassaan – taigaan (joka tunnetaan myös nimellä havumetsävyöhyke). Nämä metsät ja niitä ympäröivä pohjoinen ulottuvuus ovat muokanneet Suomen kansaa ja liikentoimintamallejamme nöyriksi sekä innovatiivisiksi. Jukola Ind on kasvanut tässä ympäristössä, ja me haluamme palvella asiakkaitamme näillä pohjoisilla arvoilla. Luonto inspiroi meitä ja me kunnioitamme sen monimuotoisuutta.

3D-puutuotteet rakentamiseen

HISTORIA

MEIDÄN TARINA

Jukola Industries on nuori ja innovatiivinen puupintojen tuottaja Suomesta. Tuotetutkimus ja -kehitys alkoi vuonna 2012 ja yritys perustettiin vuonna 2017.

Jukola Industries perustuu teollisen muotoilijan, Jouni Lehmosen luomuksiin. Hän on sovittanut yhteen innovatiivisen jyrsintätekniikan erittäin korkealaatuisen ohjaustekniikan kanssa, joilla tuottaa koristeellisia puupaneeleja. Yrityksen työtavat ovat monimuotoisia. Ohjelmistokehityksestä vastaa Toni Österlund, arkkitehti, joka on erikoistunut algoritmien ohjelmistosuunnitteluun. Jani Jääskä, teollinen erityisasiantuntija, on kehitellyt tuotantomenetelmiä.

Huolimatta siitä, että olemme melko uusi yritys, Jukola Industries on jo tähän mennessä työskennellyt laajalle asiakaskunnalle sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Jukola hankki äskettäin kansainvälisen patenttisuojan tuotantomenetelmilleen.