LAATUTARKASTUS

Valmistamme puutuotteita.
Emme käytä muovia.

Joskus tuotteemme sisältävät esimerkiksi seuraavia pinta- sekä tuotantojälkiä. Me haluamme teidän olevan tietoisia näistä yksityiskohdista ennen kuin tilaatte tuotteenne. Seuraavissa esimerkkikuvissa näkyy normaalilaatuista puutamme. Joissain tapauksissa asiakkaalla on mahdollisuus nostaa puun laatutasoa, ja näin vähentää jälkien määrää.

ESIMERKKISEINÄ

SIVULASTU

(noin 7 cm pitkä)

KÄRKIHALKEAMA

PIHKASUONI

OKSAKOHDAT SEKÄ PUUN OMAT KUVIOT

NORMAALI PUUN KARKEUS

TYÖSTÖJÄLKI

TYÖSTÖJÄLKI

YLITYSKOHDAT

HUOMIO JUKOLAN PINTAKÄSITTELYSTÄ

Jukola Ind esikäsittelee tuotteensa asiakkaan määrittelemillä maaleilla. Käytämme kotimaisia vesiliukoisia maaleja ja -lakkoja sekä aineita, jotka soveltuvat tekniikallemme. Jukolan värikäsittely riittää yleensä lopulliseksi pintakäsittelyksi. Yksityiskohdista ja laadusta johtuen, lopullinen pintakäsittely täytyy tehdä installaation puolelle.

PUUPINNAT

TEKSTUURIT
PATTERNIT
RIMAPANEELIT
MITTATILAUSTYÖT

MUUT TUOTTEET

KYLTIT JA LOGOT
AKUSTISET PINNAT
KATTOPINNAT
PINTAELEMENTIT

JUKOLA IND PALVELUT

KULJETUS JA ASENNUS

Toimitamme asiakkaillemme kustomoituja tuotteita maailmanlaajuisesti. Toimitamme tuotteita sekä julkiselle- että yksityiselle sektorille.

Koska toivomme hankkeellenne menestystä, suosittelemme, että suunnittelet aikataulusi ja varmistat toimitusajan kanssamme ennen tilaamista.

Haluamme myös varmistaa, että saat tuotteen asennettua paikalleen onnistuneesti. Tiedämme kokemuksesta, että ammattitaitoinen kirvesmies pystyy kasaamaan korkealaatuiset tuotteemme helposti. Liitämme mukaan aina tarvittaessa kaikki asennusohjeet sekä yhteystiedot asennusneuvontaan. Mikäli tuotteesi on monimutkainen ja haluat varmistaa sen onnistuneen kasaamisen, Jukola Ind tarjoaa myös asennuspalvelua, josta voimme neuvotella projektin yhteydessä.

TEOLLINEN MUOTOILU

Mikäli asiakkaamme tarvitsee tuotesuunnittelua, johon liittyy useita aihealueita, Jukola Ind:lla on tarjoaa avuksi teollisia muotoilijoita, jotka hakevat menetelmiä ratkaisun kehittämiseen. Nämä projektit voivat olla yksityiskohtiin keskittyviä töitä tai esimerkiksi sarja tuotekehitysrakenteita. Suosittelemme yleensä teollisen muotoilijan käyttöä, koska sillä voi nostaa esiin täysin uusia vaihtoehtoja.

ARKKITEHTUURI​

Meidän huippusuunnittelija-tiimimme pystyy toteuttamaan teidän kokonaisvaltaisen arkkitehtuurisen suunnitelmanne tai työskentelemään osittain mukana projektissanne.

JUKOLA LUMBER

Tavallisen puutavaran lisäksi tarjoamme myös ympäristöä säästävää puuta. Tuotanto alkaa metsästä ja asiakas saa valita puunkorjausmenetelmän. Jukola Lumber on ensimmäinen suomalainen puutavaran tuottaja, joka tarjoaa tämän mahdollisuuden asiakkailleen.

RAKENTEIDEN VALMISTUS

Jukola Ind on kehittänyt ja patentoinut paneelimalliensa työmenetelmät sekä tuotantokoneistonsa. Me tiedämme, että uutta tuotantoteknologiaamme pystytään soveltamaan monin eri tavoin tulevaisuudessa. Me haluamme tutkia ja laajentaa tuotantokapasiteettiamme uusille tuoteryhmille sekä -menetelmille. On tuotteesi rakenne sitten yksittäinen tai osa suurempaa tuoteryhmää, olemme kiinnostuneita tapaamaan teidät ja keskustelemaan kanssanne, mikäli voisimme lisätä tekniikkaamme projektiinne.

VISUAALISEN SISÄLLÖN TUOTANTO

Jukola tuottaa visuaalista sisältöä yhteistyössä OuWau Design & Productions Oy:n kanssa. Jukolan ainutlaatuiset seinäpinnat kätkevät monesti sisäänsä tarinoita. Me haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tallentaa muodonmuutosprosessin ja kertoa sen tarinan. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla tuotettuja kuvia ja videoita kohtuulliseen hintaan.

Katso video