jukola

JUKOLA MUODOSTUU KAHDESTA YRITYKSESTÄ: JUKOLA LUMBER JA JUKOLA INDUSTRIES. JUKOLA LUMBER TARJOAA PERUSMATERIAALEJA ARVOKKAASTA, VALIKOIDUSTI KAADETUSTA PUUSTA, JONKA JUKOLA INDUSTRIES MUUTTAA NÄYTTÄVIIN DESIGNEIHIN, PUISIIN PINTOIHIN JA MUIHIN RAKENNUSELEMENTTEIHIN.

Meillä Jukolalla patentoitu teknologiamme pyörii algoritmisen suunnittelun ja tuotantoprosessien ympärillä, jossa hyvinkin monimutkaiset muodot (jotka normaalisti vievät kauan aikaa suunnitella ja toteuttaa) pystytään suunnittelemaan ja toteuttamaan lyhyessä ajassa.


Lisäksi tavoitteenamme on kasvattaa tietoisuutta valikoidusta, ekologisesta metsänhakkuumenetelmästä, jossa puu on tarkkaan ja valikoidusti kaadettu, metsien herkkää ekosysteemiä kunnioittaen. Jukola Lumber on ylpeä ollessaan ensimmäinen kotimainen yritys, joka tarjoaa tällaisen mahdollisuuden.

Olemme työskennelleet yksityisille ja julkisille asiakkaille ympäri maailman. Teemme yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillemme, ja opimme uutta kaiken aikaa.

 

 

Olet tervetullut tutustumaan tuotteisiimme. Kurkkaa ”Esimerkki-projekteja”  -sivullemme ja anna mielikuvituksesi lentää.

 

Tervetuloa Jukolalle!


Toimitusjohtaja Jouni Lehmonen

jukola lumber

Jukola Lumber tarjoaa varsinaisen rakennusmateriaalin, puun, joka on valikoivasti kaadettu Suomen metsistä. Teemme yhteistyötä myös Arvometsän ja Innoforin kanssa, jotka ovat Suomen johtavia kestävän metsätalouden yrityksiä.

Lue lisää Jukola Lumberista ja valikoivan puunkaadon kriteereistä täältä.

jukola industries

Jukola Industries innovoi, suunnittelee ja valmistaa puupintoja ja elementtejä sisustukseen ja rakentamiseen. Tuotteemme ovat aitoa puuta, ja niitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona sekä kylpylärakennuksissa.

Meillä on useita tuotekategorioita – tekstuureja, kuvioita, akustisia seiniä, katto- ja kattoelementtejä sekä räätälöityjä elementtejä, kuten asiakkaan omasta valokuvasta luotuja puupaneeleja. Suunnittelemme ja valmistamme myös brändi- ja logoelementtejä puupaneeleihin.

Voit lukea lisää Jukola Industriesista täältä.