Esimerkkiprojekteja

Olemme työskennelleet suurien ja pienien yritysten kanssa, julkisten ja yksityisten asiakkaiden kanssa. Me haluamme mahdollistaa tuotteemme saataville aivan kaikille, jotka inspiroituvat työstämme. Tällä sivulla näet osan meidän toteuttamistamme projekteista, joita olemme kuvanneet.

TUCSON, ARIZONA - ETELÄ ARIZONAN PERINTÖ JA VIERAILIJA KESKUS

Etelä Arizonan Perintö ja Vierailijakeskuksessa on kolme Jukola Industriesin toteuttamaa seinää. Seinät ovat toteutettu oikeista valokuvista. Kuvien kohteena ovat paikalliset Catalina Vuoret, jotka haastattelussa olleen keskuksen managerin mukaan, jokainen Tucsonilainen osaa näyttää kartalta missä ne ovat. Videolla myös kerrotaan miten seinät ovat luoneet tunnelmaa museoon, miten ihmiset ovat reagoineet seinään ja miten paikallisuuden tärkeys korostuu. Jukola Industries voi toteuttaa valokuvaseinän mistä tahansa valokuvasta, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan.
Katso video

Beerhouse opaali - Nokia areena

Nokia areenan kupeessa sijaitseva Beerhouse opaali on auki, kun Nokia areenalla tapahtuu. Pitkä tiski on toteutettu meidän tummalla kärkipaanu tekstuurilla. Ravintolan loossien takaa, ulko-ovien vierestä ja vessoilta löytyy samaan sävyyn toteutettua vehnäpaanu tekstuuria. Tummat paneelit ja valokyltit luovat upeaa tunnelmaa.
Katso video

lohko patterni - yksityinen asunto

Yksityisen asunnon alakerran oleskelutilaan on asennettu Jukola ind Lohko patternia niin tiskiin, kuin seinäänkin. Tilassa on sisustuksen ja valaistuksen puolesta hyvin tyylikäs baarimainen tunnelma. Lohkon urat tulevat hyvin esiin kohdennetulla ja harkitulla valon käytöllä. Jukola ind voi toteuttaa puuhun monenlaisia kuvioita ja patterneja. Valitse joku valikoimasta tai anna idea ja luomme jotain uutta.

Elonen OY leipomo - valokuvaseinä

Tampereen Citymarketissa sijaitsessa Leipomo Elosessa on Jukola Ind:n puista valokuvataidetta. Tähän perinteisen 1966 perustetun leipomon taideteokseen ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kuppi kahvia ja leivoksia. Eikä se muuta tarvitsekkaan kertomaan kaiken olennaisen. Taideteos luo varmasti tunnelmaa ja herättää keskustelua asiakkaissa. Jukola ind voi toteuttaa puisen valokuvan mistä tahansa kuvasta, kuhan sinulla on vain oikeus käyttää sitä.

Yksityinen koti - Olohuoneen aalto

Tällainen aaltopinta löytyy yksityisen kodin olohuoneesta. Aaltopintaan voidaan upottaa ovia, katkaisijoita, pistorasioita ym mitä sinne nyt tarvitaan. Meiltä saa useaa erilaista geometristä pintaa. Aallot ovat vain yksi esimerkki. Seinän paksuus vaihtelee noin 50mm - 200mm välillä. Geometria voidaan suunnitella tilan mukaan, jos haluat vaikka sohvan tai sängyn taakse sileää pintaa, sekin onnistuu.

asianajotoimisto inventio

Asianajotoimisto inventiolla on ollut meidän tuotteet toimistolla jo pitkään. Toimisto päätti muuttaa toiseen lokaatioon ja halusi pitää kiinni tuotteista. Tämä ei ollut ongelma, koska tuotteet ovat tehty aidosta puusta, ne voidaan siirtää uuteen sijaintiin. Vanha toimisto purettiin, väri vaihdettiin mustaksi, ja näin uusi toimisto sai tuoreen ilmeen. Uusiin tiloihin asennettiin myös meidän rimapaneelia. Jukola ind tuotteet on mahdollista siirtää uuteen kotii, toimistoon tai mihin ikinä siirrytkään ja pitää ne mukanasi vaikka koko elämän ajan.

Wilderness Hotel juutua

Wilderness Hotel Juutua on tyylikäs hotelli Juutuanjoen rannalla, vain kävelymatkan päässä Inarin kylän palveluista. Tämä vastaanottotiski on meidän välke patternia. Myös ravintolan puolelta löytyy samaa tekstuuria. Ravintolan Baari tiski on myös toteutettu samalla yhdistelmäpatternilla.
Katso video

Päiväkoti - Rautalampi

Rautalammin päiväkodin seinistä löytyy useita valokuvapintoja. Maisemakuvat ovat tehty valokuvasta paikallisesta kohteesta ja tuovat rakennukseen persoonallisen kulman. Loput rakennuksen seinistä on toteutettu sekoitetulla rimapaneelilla.
Katso video

Renkomäen Monitoimitalo

Lahdesta Renkomäen monitoimitalosta löytyy vähän erilaisia valokuvaseiniä. 4 Seinää on toteutettu paikallisista topografia kartoista. Osa pinnoista on myös kaarevia ja luovat hienon efektin seinään. On aina hienoa kun pääsemme toteuttamaan kohteissa, jotain paikallista teemaa ja mikäs sen paikallisempaa kuin itse kartta!
Katso video

kajo finnjamboree pylonit - evo

Jukola Industriesin puiset tapahtumapylonit Kajo - Finnjamboree 2022 tapahtumaan Evolla. Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Pyloneista paljon detailia ja eri tekstuuria. Jukola Ind on toteuttanut tapahtumapyloneita useisiin eri tapahtumiin ja ne voivat myös toimia esimerkiksi pysyvinä portteina / nähtävyyksinä kohteisiin.

Sawohouse saunaosasto

Sawohouse saunaosasto Kuopiosta. Pukuhuoneessa upea rasteroitu valokuvapinta, jossa ovi on sulautettu työhön. Seinä on toteutettu oikeasta valokuvasta. Saunan puolelle taas on koko huoneen kiertävä Spruce patterni. Toteutus on varsin upea ja metsä- ja eläinteema luo hienoa tunnelmaa. Mukana Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi.
Katso video

aalto tilanjakaja

Meidän aaltoa voi käyttää myös tilanjakajana. Hienovarainen aaltoefekti jakaa keittiön muusta tilasta. Aaltopinnasta voi tehdä myös läpinäkyvän tähän tyyliin tai se voi olla myös kiinteä. Aaltopintoja on mennyt paljon myös yksityisiin kohteisiin juuri tällaisina pienempinä projekteina. Tässä kohteessa aaltoefekti on tehty aika hillitysti, mutta kuviota saa myös vahvemmaksi halutessaan.

Lukkaroinen Arkkitehdit OY toimisto

Lukkaroinen Arkkitehdit Oy Toimiston seinät meidän päre paneelilla. Paneelia käytetty laajasti toimiston sisustuksessa. Tässä on hyvä esimerkki miten paneelit sopivat eri paikkohin samassa tilassa.
Katso video

konneveden kunnan messuosasto

Konneveden kunta osallistui matkamessuille tammikuussa 2024 Helsingin Messukeskuksessa. Jukola ind toteutti messuille pienen käytännöllisen osaston. Osaston vetonaulana toimi Suomen kartta tikkataulu, jossa napakymppinä on asiakkaan palveluiden kohde. Tikkataulu veti osastolle paljon yleisöä ja heittäjille jäi varmasti mieleen paikkakunnan sijainti. Osastoon oli myös rakennettu sisäänrakennettu varastotila ( katso videolta ), hyllytilaa esitteille ja tuotteille, Jukola ind paneelia ja tietenkin kansallispuiston logo.
Katso video

taidelukio lumit

Kuopion taidelukio Lumitin tiloista löytyy meidän vinopaanu tekstuuria useammasta kerroksesta. Alakerran käytävässä on paneloitu myös katto. Lamput, turvakamerat ja muut tarvikkeet on upotettu näyttävästi puuhun. Yläkerrasta löytyy hiljaisen tilan ympäriltä kaareva pinta, joka on toteutettu kustomoidulla ponttiliitoksella.

Geometrinen aaltopinta

Yksityisestä omakotitalosta kattoon asti ulottuva kaksi kerroksinen geometrinen aaltopinta. Aallon muodot pääsevät todellä hyvin esille tässä massiivisessa seinässä. Tumma väri myös luo hyvää kontrastia muuten vaaleaan sisutukseen. Aaltopinta voidaan toteuttaa pienenä tai suurena asiakkaan tarpeiden mukaan.
Katso video

juuristoseinä - makuuhuone

Yksityisen asunnon kustomoitu makuuhuone. Sängyn päätyyn ot toteutettu rimoista toteutettu juuristoa kuvaava seinä. Lattiasta kattoon asti ulottuva komeasti valaistu seinä on todella uniikki. Voimme toteuttaa kolmiulotteista puista pintaa rimoista millä tahansa haluamallasi teemalla. Jopa valokuva onnistuu! Kyseinen seinä on täysin uniikki käsinpiirretty design by: Jouni Lehmonen. Alhaalta kuvista näet myös sen pohjalta tehdyt 3D renderöinnit ja toteutuksen.
Katso video

Original Sokos hotel lappee

Original Sokos Hotel Lappee. Lappeenrannassa sijaitsevan hotellin vastaanottotiski on toteutettu meidän Letti paneelilla. Samaa paneelia on hotellin alakerrassa sijaitsevan ravintola VENN:in tiskeissä. Huoneista taas löytyy Konnevesi tekstuuria, joka luo huoneeseen varsin kotoisan ja rauhallisen tunnelman. Meidän pintoja löytyy myös muista Sokos Hotelleista ympäri suomea!
Katso video

Metsäwood - rauma

Rauman metsäwoodin toimistoilta löytyy useampi meidän valokuvapinta. Kuvat on toteutettu tottakai teemaan sopivasti ja ovat erittäin yksityiskohtaisia. Toimiston tolpista ja keittiötiloista löytyy lisäksi meidän Tähti paneelitekstuuria. Voimme toteuttaa seinän mistä tahansa valokuvasta. Tarvitset vain oikeudet käyttää sitä.
Katso video

Yksityinen olohuone

Tyylikäs olohuoneen seinä toteutettuna valkoisella vinopaanu tekstuurilla. Valo tuo ylhäältä esiin kuviota. Vaalea seinä sulautuu hyvin saman sävyiseen sisustukseen ja luo tunnelmaa hillitysti taustalla. Toteutamme myös pienempiä seiniä yksityisiin kohteisiin. Jos haluat huoneen seinääsi eloa, valitse vain mieluisa tekstuuri laajasta valikoimasta.

Sallan kansallispuiston laavut

Sallan Kansallispuiston laavut on toteutettu meidän Spruce tekstuurilla. Reunassa komeilee myös kansallispuiston tunnuslaji Metso, joka luo kohteeseen paikallista luonnetta. Reitin varrelta löytyy myös kaksi kylmätupaa. Ulkopuoli on toteutettu samalla Spruce tekstuurilla ja samaa teemaa on myös noudatettu tunnuslajin kanssa. Sisältä löytyykin sitten runsaasti Jukola ind rimapaneelia.
Katso video

novapolis - cowork ravintola

Kuopion Novapoliksen ravintolatiloissa on luotu lisäilmettä meidän käpypaneelilla. Paneelia on laitettu kahdelle sivulle. Se ei ole koko seinän mittainen, mutta tuo varsin paljon eloa ja ilmettä muuten harmaaseen toteutukseen. Samasta rakennuksesta löytyy myös meidän muita tekstuureja.

Minimani rima-aalto

Aaltopinnan voi toteuttaa myös tähän tyyliin. Kaupan pitkät sivut saavat todellakin eloa tästä suorilla rimoilla luodusta efektistä. Aallon reuna ikäänkuin uppoaa seinän sisään. Liha- kala ja maitotiski ovat varsin vaikuttava näky. Katso video myös linkistä! Katso myös aaltopinnan muut toteutustavat muista esimerkeistä.
Katso video

Suur-savo OP - mikkeli

Suur-Savon Osuuspankin Mikkelin konttorilla on 4 erilaista taidepuuseinää Jukola Industriesilta. Seinät ovat toteutettu oikeista valokuvista ja niissä on käytetty Saimaan alueen teemoja inspiraationa. Vedenpinta ja Neitvuoren maisema luovat seiniin paikallista luonnetta. Niitä on käytävillä ja neuvotteluhuoneissa.
Katso video

Hotelli Suomutunturi - Kemijärvi

Kemijärvellä Lapin kaakkoisosassa sijaitsevassa Hotelli Suomutunturissa on käytetty useita jukola ind tekstuureita. Aulassa vastaanottotiski ja sen takaseinä on vaaleaa kuurankukka tekstuuria. Viereisessä tilassa, josta näkee rinteeseen, on käytetty piilutekstuuria. Myös ravintolan tiloissa löytyy piilutekstuuria, mutta hieman eri värissä. Jukola ind on myös toteuttanut logokyltit kohteeseen.
Katso video

Kitee ABC

Kiteen ABC:n sisätiloissa on käytetty varsin isosti meidän letti tekstuuria. Paneelia löytyy niin tiskiltä, buffettipöydistä, kuin kattoon asti ulottuvista seinädetaleista. Letti on melko neutraali tekstuuri ja sopii hyvin esim tiskeihin, joissa sitä onkin paljon käytetty. Se on myös yksi Jukola originaali tekstuureista.
Katso video

sokos hotel arina

Original Sokos Hotel Arinasta Oulusta löytyy useita jukola ind tuotteita. Aulan sisustuksessa on käytetty meidän päre tekstuuria. Hissin viereinen seinä samalla paneelilla ei jää varmasti keneltäkään huomioimatta Huoneita on useampia, mutta esimerkkikuvissa näkyy kärkipaanulla toteutettu huone. Myös muista suomen Sokos Hotelleista löytyy meidän tekstuureita.
Katso video

aallonharja yritystalo

Otaniemessä Aallonharjan yritystalossa on hurja neliömäärä meidän pintoja. Suurinta osaa seinistä aulassa, ruokalassa, kahvitiloissa ja kokoushuoneissa komistaa meidän Päre paneeli. Saunaosastolta löytyy katosta lisäksi Jukola ind:n rimapaneelia. Erityishuomiona ravintolassa upeasti toteutettu kaareva pinta kustomoidulla ponttiliitoksella.
Katso video

Rakennustyö Salminen Oy - kuopio

Rakennustyö Salminen Oy:n toimiston seiniä Kuopiossa koristaa meidän Pilke tekstuuri. Hieman kimalteleva pinta ja pilke kuvio ovat simppeli, mutta elegantti yhdistelmä. Koko toimiston mittainen seinä näkyy kaikille lasiseinäisistä työtiloista. Tarkkasilmäisimmät huomaavat lisäksi paikallista väriä lasiovien tarroissa komeilevasta Puijon tornista.
Katso video

Kauppahalli - Joensuu

Joensuun Kauppahallin seinissä on käytetty meidän yhdistelmäpatternia. Se kiertää koko ulkoseinän ja jopa kattokerrokseen on saatu lisättyä yksityiskohtia samalla patternilla. Kyseinen muoto koostuu kuudesta laudasta, joten kuvio erottuu kauas asti. Myös parveke, jossa sijaistee ravintola VENN:in tiloja, löytyy lisää paneelia.
Katso video

Tampereen Yliopistollinen Sairaala - Pirkkalan Koivu

Tampereen Yliopiston Sairaalan siivestä löytyy Jukola Ind Valokuvaseinä. Kuvassa on Pirkkalankoivu, joka on saanut nimensä Pirkkalasta vuonna 1862 löydetyn yksilön mukaan. Se tunnetaan myös nimellä liuskalehtikoivu. Kuva on toteutettu paikallisen teeman ja aiheen ympärille.
Katso video

KUOPION MUSEO

Katso video

JUKOLAN VIESTI – ROVANIEMI

Jukola Ind osallistui kansainväliseen NAPAPIIRI-JUKOLA-suunnistus tapahtumana. Vuonna 1946 perustettu legendaarinen kilpailu järjestettiin vuonna 2021 Rovaniemellä. Suunnittelimme ja toteutimme kolme pääporttia kisakylään. Jokainen portti koostui kahdesta 7,2 metriä korkeasta pylväästä. Pylväiden pinta oli kuvioitu Lapin hengessä. Luontoarvoja sekä urheilutapahtuman henkeä kunnioittaen porttirakenteet olivat valikoivasti korjattua puutavaraa. Projekti oli Jukola Indille erittäin miellyttävä ja portit saivat erittäin positiivista palautetta. Jukola Ind kiittää kaikkia osapuolia yhteistyöstä.

Oliver's Corner Irish Pub – ROVANIEMI

ABC-huoltoasema, NURMES

Katso video

VARKAUDEN SAIRAALA

Mittatilaustyönä tehty seinä Varkauden sairaalan kahvilan aulassa.

Varkauden sairaalan hiljainen huone

VARKAUDEN SAIRAALA

Mittatilaustyönä tehty seinä Varkauden sairaalan vastaanottotiskin takana.

Bomba Span allasalue - Nurmes

Bomba Span saunaosasto - Nurmes

Turun Metsänkävijät, aula - Turku

Turun Metsänkävijät, kokoushuoneen seinä - Turku

Turun Metsänkävijät, porraskäytävän seinä - Turku

Dramatic Sound, studion seinä - Tampere

Kaii Higashiyama, installaatio - Puijo, Kuopio

ROCK BAR & GRILL 82 – KEMI

Jukola Rock Bar & Grill 82 | Kemi - 5

PITULA - HABITARE

Valokuvista tehdyt seinät ovat räätälöityjä ja uniikkeja. Tämä Pitula-puuseinä suunniteltiin ja rakennettiin Habitare-messuille, esittäen kahta sukupolvea sekä Pitula-huonekalujen pitkää historiaa.

THE WILD WILD WOOD

Puutaidetta Heurekan Wild Wild Wood -näyttelyssä.

THE WILD WILD WOOD

Puutaidetta Heurekan Wild Wild Wood -näyttelyssä.

Merilampi -asianajotoimisto

Mittatilaustyönä tehty seinä Merilampi -asianajotoimistossa Helsingissä. Tämä uniikki taidekappale luotiin käyttämällä ainoastaan valikoidusti korjattua puuta.

HEUREKA BERLIINI

Mittatilaustyönä tehty puu Berliinissä

BLACK OCTAGON – TAMPERE

Musta mittatilaustyönä tehty seinä Tampereen JIS-toimistolla.
Katso video

Jukola 3D tähtitekstuuri ja aaltokatto

Tässä suomalaisessa yksityisessä kodissa on käytetty Jukolan tähtitekstuuriseiniä sekä aaltopintaista kattoa. Päämateriaalina on käytetty lämpökäsiteltyä puuta.

Mikkelin keskussairaala

Mikkelin keskussairaalan aula.

Mikkelin keskussairaala

Tämä palvelutiski sijaitsee Mikkelin keskussairaalassa.

Mikkelin keskussairaala

Mikkelin keskussairaalan kahvila.

Mikkelin keskussairaala

Tämä hiljainen huone sijaitsee Mikkelin keskussairaalassa.

Puijon Tornikahvila

Kahvila legendaarisessa Puijon tornissa Kuopiossa. Jokainen puinen elementti on rakennettu valikoidusti korajatusta puusta.

Puijon Torniravintola

Jukola suunnitteli ja asensi tämän uniikin kuusikuvioisen pinnan Puijon tornin ravintolaan. Kaikki puiset elementit on rakennettu käyttämällä valikoidusti korjattua puuta.

Inventio asianajotoimisto

Jukola suunnitteli ja asensi tämän näyttävän lumihiutale-kuvioisen pinnan Inventio asianajotoimistolle Keilaniemeen, Espooseen.

Finnair HeAr THE TASTE

Jukola 206-0 tekstuuri Finnair Hear The Taste -tapahtumassa Tukholmassa, Ruotsissa. Tämän pop up -ravintolan suunnitteli Production Mill HIILI.

Apukka Resort

Jukolan Käpy-tekstuuri luo uniikin tyylin tälle lasi-iglulle pohjoisella napapiirillä. Pinnan päämateriaali on lämpökäsiteltyä puuta.

VTT TAMPERE

Jukolan mittatilaustaiderasteri Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä Tampereella.

VTT TAMPERE

Jukolan kustomoitu malli VTT:llä, Teknologian tutkimuskeskuksella Tampereella. Sisäpinnan päällysteen päämateriaalina on käytetty lämpökäsiteltyä puuta.

arctic treehouse hotelli

Arctic TreeHouse Hotelli rakennutti uusia hotellihuoneistoja Rovaniemella vuonna 2018. Asiakas otti yhteyttä Jukolaan ja tilasi mittatilaustyönä tehtyjä ulkoseinäpintoja. Nämä pinnat toteutettiin hienosta 28 mm paksusta pontatusta puupaneelista, joka tarjoaa suojaa kylmältä tuulelta ja antaa yksityiskohtaisen viimeistelyn ulkoasuun luksus-majoitushuoneistoille. Jukola Industries kiittää hyvästä yhteistyöstä.

METSÄWOOD​

Tämä kahden levyn yhdistelmä muodostaa Jukolan Tähti-mallin. Tämä pintakuviomalli sijaitsee Metsä Woodin päätoimistossa Espoossa. Päämateriaalina on käytetty lämpökäsiteltyä puuta.

Yksityinen koti

Yksityinen asiakkaamme halusi kolmiulotteista puutaidetta uuteen kotiinsa. Teimme hänen unelmastaan totta toteuttamalla tämän taideteoksen.

GLASS RESORT

Suunnittelemme ja toteutamme myös palvelutiskejä teksteillä ja logoilla. Tässä Glass Resortin vastaanottotiskissä on Jukolan pintakuvio, sisältäen logon, joka on tehty jyrsimällä ja päällystetty messingillä.

sauna

Jukolan puupintoja voi käyttää myös saunoissa sekä kylpyläosastoissa. Tämä mittatilaustynä tehty malli sijaitsee Helsingin Yliopiston tiloissa.

Ravintola Mierontie

Katon sisäpinta sekä palvelutiskit.

HEUREKA

Vuonna 2017 vietettiin Suomen itsenäisyyden juhlavuotta. Tiedekeskus Heureka halusi järjestää näyttelyn tulevaisuudelle käyttäen Jukolan ennennäkemättömiä uuden sukupolven puupintoja.

FAZER

Tämä seinä on tehty muistuttamaan legendaarista suomalaista karkkia, salmiakkia. Sen kuvio toistuu seinällä.

Hotelli Cumulus

Vaikka tämä alue sijaitsee Helsingin lentokentän modernissa majoituskohteessa, asiakas halusi saada siihen hyvin perinteistä suomalaista tunnetta.

Tutustu lisää