Metsäwood aalto

MetsäWoodin toimistolta löytyy Jukola Industries sisäänpäin kääntyvä aaltopinta. Meidän aaltopinnan voi myös toteuttaa halutessaan tähän tyyliin. Se toimii vaikkapa tällaisena tilanjakajana.

Katso video

Arizona museo

Tucson, Arizona Perintö ja Vierailijakeskus meidän kolmella paikallisella valokuvaseinällä. Videolla haastattelu paikan managerilta Suomi tekstityksellä.

Katso video

Olohuoneen aalto

Tyylikäs klassinen geometrinen aaltopinta olohuoneesta.

Katso video

Beerhouse Opaali

Nokia Areenalla sijaitseva Beerhouse Opaali. Ravintolan sisustuksessa käytetty meidän kärkipaanu ja venhäpaanu tekstuureja.

Katso video

ASTA MEssut 2024

ASTA messut Tampereella 2024. Ihmisten kommentteja uusista Jukola Ind tuotteista

Katso video

kodin aaltopinta

Aaltopinta yksityisestä kodista, jossa aalto lähtee eteisestä ja menee kylpyhuoneen kautta aina saunaan asti. Meidän aalopintaa voi käyttää seinien lisäksi myös katossa.

Katso video

Renkomäen monitoimitalo

Renkomäen monitoimitalon seinät toteutettu paikallisista topografia kartoista.

Katso video

juuristoseinä

Täysin uniikki käsinpiirretystä designista toteutettu makuuhuoneen seinä.

Katso video

Sawohouse sauna

Sawohousen saunaosasto Kuopiosta. Pukuhuoneessa meidän rasteroitu valokuvapinta ja saunan kaikkia seiniä ympäröi meidän Spruce patterni.

Katso video

matkamessut 2024

Jukola industries toteutti konneveden kunnalle tammikuun 2024 matka messuille osaston. Osaston vetonaulana Suomen Kartta Tikkataulu osoittamaan Konnevesi.
Katso video

ABC kitee

Kiteen ABC Sisustus Jukola Ind Originaali Letti Tekstuurilla.

Katso video

Habitare 2023

Videota Habitare 2023 tapahtumasta. Kysyimme ihmisiltä ensitunnelmia tuotteistamme, mitä niistä käyttäisivät ja miten. Habitare on suomen suurin sisustus / design tapahtuma ja se järjestettiin tänä vuonna 13-17.9 Messukeskuksessa.
Katso video

Geometric wave

Yksityisestä omakotitalosta kattoon asti ulottuva kaksi kerroksinen geometrinen aaltopinta. Aallon muodot pääsevät todellä hyvin esille tässä massiivisessa seinässä. Tumma väri myös luo hyvää kontrastia muuten vaaleaan sisutukseen. Aaltopinta voidaan toteuttaa pienenä tai suurena asiakkaan tarpeiden mukaan.
Katso video

Wilderness Hotel

Wilderness Hotel Juutua on tyylikäs hotelli Juutuanjoen rannalla, vain kävelymatkan päässä Inarin kylän palveluista. Tämä vastaanottotiski on meidän välke patternia. Myös ravintolan puolelta löytyy samaa tekstuuria. Ravintolan Baari tiski on myös toteutettu samalla yhdistelmäpatternilla.
Katso video

Arkkitehtitoimisto

Lukkaroinen Arkkitehdit Oy Toimiston seinät meidän päre paneelilla. Paneelia käytetty laajasti toimiston sisustuksessa. Tässä on hyvä esimerkki miten paneelit sopivat eri paikkohin samassa tilassa.
Katso video

aalto tilanjakaja

Aalto voi toimia myös tilanjakajana. Tässä yksityisestä kodista aaltopinta keittiöstä.
Katso video

sokos hotel lappee

Original Sokos Hotel Lappee. Lappeenrannassa sijaitsevan hotellin vastaanottotiski on toteutettu meidän Letti paneelilla. Samaa paneelia on hotellin alakerrassa sijaitsevan ravintola VENN:n tiskeissä. Huoneista taas löytyy Konnevesi tekstuuria, joka luo huoneeseen varsin kotoisan ja rauhallisen tunnelman.
Katso video

metsäwood rauma

Rauman metsäwoodin toimistoilta löytyy useampi meidän valokuvapinta. Kuvat on toteutettu tottakai teemaan sopivasti ja ovat erittäin yksityiskohtaisia. Toimiston tolpista ja keittiötiloista löytyy lisäksi meidän Tähti paneelitekstuuria. Voimme toteuttaa seinän mistä tahansa valokuvasta. Tarvitset vain oikeudet käyttää sitä.
Katso video

sallan kansallispuisto

Sallan Kansallispuiston laavut on toteutettu meidän Spruce tekstuurilla. Reunassa komeilee myös kansallispuiston tunnuslaji Metso, joka luo kohteeseen paikallista luonnetta. Reitin varrelta löytyy myös kaksi kylmätupaa. Ulkopuoli on toteutettu samalla Spruce tekstuurilla ja samaa teemaa on myös noudatettu tunnuslajin kanssa. Sisältä löytyykin sitten runsaasti Jukola ind rimapaneelia.
Katso video

minimani

Aaltopinnan voi toteuttaa myös tähän tyyliin. Kaupan pitkät sivut saavat todellakin eloa tästä suorilla rimoilla luodusta efektistä. Aallon reuna ikäänkuin uppoaa seinän sisään. Liha- kala ja maitotiski ovat varsin vaikuttava näky. Katso video myös linkistä!
Katso video

Op mikkeli

Suur-Savon Osuuspankin Mikkelin konttorilla on 4 erilaista taidepuuseinää Jukola Industriesilta. Seinät ovat toteutettu oikeista valokuvista ja niissä on käytetty Saimaan alueen teemoja inspiraationa. Vedenpinta ja Neitvuoren maisema luovat seiniin paikallista luonnetta. Niitä on käytävillä ja neuvotteluhuoneissa.
Katso video

Suomutunturi

Kemijärvellä sijaitsevassa Hotelli Suomutunturissa on käytetty useita jukola ind tekstuureita. Aulassa vastaanottotiski ja sen takaseinä on vaaleaa kuurankukka tekstuuria. Viereisessä tilassa, josta näkee rinteeseen, on käytetty piilutekstuuria. Myös ravintolan tiloissa löytyy piilutekstuuria, mutta hieman eri värissä. Jukola ind on myös toteuttanut logokyltit kohteeseen.
Katso video

yritystalo espoo

Otaniemessä Aallonharjan yritystalossa on hurja neliömäärä meidän pintoja. Suurinta osaa seinistä aulassa, ruokalassa, kahvitiloissa ja kokoushuoneissa komistaa meidän Päre paneeli. 
Katso video

Rakennustyö salminen - kuopio

Video Rakennustyö Salminen OY toimistotiloista meidän pilke tekstuurilla.
Katso video

sokos hotel oulu

Video Sokos Hotel Arinan pinnoista. Videossa esillä Päre ja Kärkipaanu
Katso video

kauppahalli joensuu

Joensuun Kauppahallin seinissä on käytetty meidän yhdistelmäpatternia. Se kiertää koko ulkoseinän ja jopa kattokerrokseen on saatu lisättyä yksityiskohtia samalla patternilla. Kyseinen muoto koostuu kuudesta laudasta, joten kuvio erottuu kauas asti.
Katso video

Tampereen sairaala

Tampereen Yliopistollisen Sairaalan siivestä löytyy Jukola Ind Valokuvaseinä. Kuvassa on Pirkkalankoivu, joka on saanut nimensä Pirkkalasta vuonna 1862 löydetyn yksilön mukaan. Se tunnetaan myös nimellä liuskalehtikoivu. Kuva on toteutettu paikallisen teeman ja aiheen ympärille.
Katso video

3D PUUMUOTOILU

Me olemme innovatiivinen suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa mittatilauksesta 3D-puupintoja ja -rakenteita. Koska käytämme algoritmi-avusteista muotoilua, ei käytännössä ole olemassa mitään rajoituksia sille, mitä me pystymme tuottamaan.
Katso video

The Wild Wild Wood

Lyhyt video Jukola Industriesin puutaiteesta. The Wild Wild Wood -näyttely Heurekassa, Vantaalla.
Katso video

BLACK OCTAGON

Lyhyt video Jukola Industriesin BLACK OCTAGON (TEXTUURI:431-0) -teoksesta, joka sijaitsee Pirkkalassa (JIS-Automation toimisto)
Katso video

Hiljainen huone

Lyhyt video Mikkelin keskussairaalan hiljaisesta huoneesta.
Katso video

PUIJO PROJEKTI

Legendaarinen Puijon torni kunnostettiin 2019 syksyllä. Tässä lyhyt video, miltä torni näyttää remontin jälkeen Jukolan uniikkien pintojen kera. Jokainen puuelementti on rakennettu valikoidusti kaadetusta puusta. Tämä video on suomenkielinen.
Katso video

HABITARE 2019

Jukola Industries Habitaressa – Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa.
Katso video

Suomessa syntynyt

Jukola Industries luo puusta uuden ulottuvuuden. Uudenlaiset puupinnat, jotka ovat Jukolan keksimiä ja kehittämiä, yhdistyvät suomalaisen korkealaatuisen designin sekä viimeisintä tekniikkaa edustavan puuntyöstön kanssa. Yhdessä perinteisten puisten julkisivujen kanssa, Jukola esittelee uuden, modernin tavan käyttää puuta julkisivuissa sekä sisätiloissa.
Katso video

Jukola-pinnan asennus

Ohje, kuinka asentaa mittatilaustyönä tehty Jukola Industries 3D -puupinta (tekstuuri – 440-1). Jukola tuottaa uniikkeja algoritmisia puukuviota, jotka korostavat geometrista arkkitehtuuria. Puutaidetta sisä- ja ulkoseinille sekä rakennuksiin.
Katso video

MITTATILAUSTYÖNÄ TEHDYN TEKSTUURIN ASENNUS

Ohjeet, kuinka asentaa mittatilaustyönä valmistettu Jukola Industries 3D -puupinta. Jukola tuottaa uniikkeja algoritmisia puukuviota, jotka korostavat geometrista arkkitehtuuria. Puutaidetta sisä- ja ulkoseinille sekä rakennuksiin.

Katso video