Jukola Industries on suomalainen tuotantoyhtiö, joka suunnittelee ja tuottaa kolmiulotteisia sisä- ja ulkoverhouspintoja sekä niiden teollisia jatkojalosteita. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön laajan kattauksen Jukola-malliston pintaratkaisuja tai räätälöimme toiveiden pohjalta asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun suunnitteluorganisaatiollamme.

 

Määrätietoinen tuotekehitystyö, niin tuotemuotoilussa, kuin menetelmien ja ohjelmistojen kehittämisessäkin on johtanut suomalaiseen läpimurtoon visuaalisten, kolmiulotteisten puupintojen tuottamisessa. Jukola Industries on innovatiivinen alansa edelläkävijä, ja oman tuotannon ja suunnittelun lisäksi työllistämme teollisia muotoilijoita ja arkkitehteja eri puolilla maata. Jukola on hyvin verkostoitunut eri teollisuudenalojen kanssa ja sen pohjalta sillä on erinomainen, kotimainen tuotantologistiikka. Jukola palvelee kuluttajia sekä suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisia.

 

Jukola on vuosia kehittänyt suunnittelu- ja tuotantoteknisiä ratkaisujaan algoritmisesti ohjattujen puu-pintojen teolliseen prosessointiin. Jukolan pinnat perustuvat teollisen muotoilijan Jouni Lehmosen tuotantotekniseen innovaatioon matemaattisesta leikkausmenetelmästä ja sen johdannaisiin puutuotesovelluksissa. Yhtiön tuotekehityksen toinen kivijalka on algoritmisen suunnittelun erikoisosaaja, arkkitehti Toni Österlund, jonka tekemä suunnittelumenetelmien kehitys mahdollistaa myös tekstien ja jopa varjollisten kuvien tuottamisen rakentamisen puupintoihin.

 

Jukola omistaa kaikki oikeudet tekemäänsä tuotekehitykseen ja muotoiluun, ja on yrityksenä täysin omavarainen. Jukola on patentoinut kehittämänsä puupintojen prosessitekniikan. Yrityksen liiketoiminta tähtää vahvasti myös viennin kehittämiseen, jota varten meillä on oma myynti- ja markkinointiosasto.

 

Jukola Industries on lanseerannut markkinoille Jukolan pintaelementtituotteen, joka helpottaa puuverhouksen asentamista sisustuksessa ja ulkoverhouksessa, niin pientalo-, kerrostalo- kuin infrarakentamisenkin kohteissa. Jukola tarjoaa asiakkailleen huikeita mahdollisuuksia uusissa puupintojen sovelluksissa.

 

Jos sinulla on rakennusverhoiluun liittyvä visuaalinen idea tai ajatus, kysy siitä meiltä niin me toteutamme sen yhdessä.

Yhteistyössä

Metalli Hänniset